MC MEDIA NETWORK

aekaelanorthosisapoelapollondoksaehtnikosparalimniermiskarmiotissasalaminaomonoiaolympiakospafoslaligaserieapremiersuperleague

Καταρρέει το πρωτάθλημα φούτσαλ / ΟΛΕΣ οι ομάδες ανακοινωσαν αναστολή λειτουργίας

Με επιστολή τους προς την ΚΟΠ τα σωματεία φούτσαλ, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ και τον παραγκωνισμό του αθλήματος δηλώνοντας πως μέχρι τις 5/8 θα ανασταλλεί η λειτουργία τους.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Προς:

Πρόεδρο ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα
Γενικό Διευθυντή ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά

31η Ιουλίου, 2020

Αξιότιμοι κύριοι,

Θέμα: «Παγκύπριο Πρωτάθλημα Φούτσαλ»

Mε την επιστολή μας ημερομηνίας 06ης Μαϊου 2019 και σε συνέχεια επιστολών μας προηγούμενων ετών, ζητήσαμε την δική σας ανταπόκριση ούτως ώστε να κρατούσαμε το άθλημα του Φούτσαλ ζωντανό. Αναφέραμε για πολλοστή φορά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και το άθλημα γενικότερα.

Είναι πραγματικά με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που παρατηρούμε ότι έτη μία φορά η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά με την στάση της οδηγεί το άθλημα σε τέλμα.

Είναι ίσως από τις λιγοστές φορές αν όχι η μόνη όπου όλα τα Σωματεία που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε άθλημα, έχουν κοινές γραμμές και θέσεις όχι μόνο για να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό αλλά και για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του. Δυστυχώς ούτε ακόμη και αυτό δεν σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος και της προσοχής που δίνετε στο άθλημα είναι το γεγονός ότι η Σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε με τρόπο που συμφωνήθηκε από τις ομάδες χωρίς η Ομοσπονδία να ενδιαφερθεί, χωρίς να σταλεί η οποιαδήποτε ενημερωτική επιστολή, χωρίς οι ομάδες να ενημερωθούν επίσημα για την έκβαση της Σεζόν παρα μόνο από τις αθλητικές ιστοσελίδες.

Με κοινή επιστολή ημερομηνίας 14/05/2020 ζητήσαμε οικονομική βοήθεια του ποσού των €60.000 στις ομάδες με σκοπό να καλύψουμε τις ζημιές/χαμένα έσοδα που προέκυψαν από την Πανδημία Covid-19, βοήθεια η οποία όπως εξηγήσαμε δεν θα παραχωρείτο με επιπλέον κονδύλι της Ομοσπονδίας Το εν λόγω ποσό δεν ήταν βέβαια τυχαίο αλλά προκύπτει από το ποσό που θα έδινε η Ομοσπονδία για κάλυψη τουλάχιστον 12 εναπομενόντων αγώνων του Πρωταθλήματος (Μας έχετε αναφέρει πολλάκις ότι η Ομοσπονδία καταβάλει κάθε Πέμπτη το ποσό των €5.000 για τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα). Συνεπώς το κονδύλι αυτό ήταν ήδη εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία για το Φούτσαλ και ήταν μέρος του προϋπολογισμού από την αρχή της Σεζόν 2019/20. Ο διαμοιρασμός του ποσού αυτού είχε μάλιστα συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων. Η κοινή αυτή επιστολή των μεγαλύτερων ομάδων του νησιού ουδέποτε διαβάστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή! Αντ’ αυτού και μετά από πολλές πιέσεις εκ μέρους μας, ενημερωθήκαμε και λάβαμε μετά από 2 μήνες το 50% του ποσού που ζητήσαμε.

Η απογοήτευση μας όμως Κύριοι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ποσά που υποτίθεται ήταν εγκεκριμένα για το Φούτσαλ δεν μπήκαν στα ταμεία των ομάδων και μάλιστα υπο τέτοιες δυσμενείς συνθήκες και με το φάσμα του οριστικού τερματισμού δραστηριοτήτων αρκετών ομάδων να είναι ορατό!

Η απογοήτευση μας οφείλεται στο γεγονός ότι:

1. Παραμένουμε το μόνο πρωτάθλημα που διεξάγει η Ομοσπονδία για το οποίο δεν έχει προσελκύσει οποιοδήποτε χορηγό πρωταθλήματος.

2. Ενώ σε αριθμούς τηλεθέασης είμαστε το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στην Κύπρο (όπως εσείς μας αναφέρατε πολλάκις), όχι μόνο δεν λαμβάνουμε κανένα ποσό για την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων αλλά παρα τις συνεχείς μας πιέσεις δεν μας επιτρέπετε να τα διαχειριστούμε μόνοι μας φέρνοντας μας κάθε χρόνο προ τετελεσμένων με ρητή αναφορά σε Όρο της Προκήρυξης περί διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την Ομοσπονδία.

3.Εδώ και χρόνια ζητούμε συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά τροποποιήσεις στην Προκήρυξη και λαμβάνουμε μόνο υποσχέσεις;.

4. Εδώ και χρόνια ζητούμε αλλαγές σχετικά με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς και τις ποινές που προκύπτουν από αυτούς καθώς χρησιμοποιούμε αυτούς του Ποδοσφαίρου ενώ η διαφορά στα οικονομικά μεγέθη και τους προϋπολογισμούς των ομάδων των δύο αθλημάτων είναι χαώδης και ουσιαστικά μη συγκρίσιμη.

5. Από τις 35 ομάδες του 2012 και τις 3 Κατηγορίες απομείναμε 6 ομάδες και 1 Κατηγορία. Δηλαδή τερματίζουν την λειτουργία τους τουλάχιστον 3 ομάδες ανα έτος!

6. Τα ελάχιστα οικονομικά και μη κίνητρα που δίνονται σε διαιτητές έχουν ως αποτέλεσμα την μεγάλη έλλειψη διαιτητών συνεπώς την ανάλωση του πενιχρού αριθμού διαιτητών που έχουν μείνει στο άθλημα.

7. Κάθε αγώνας υπολογίζεται πλέον ως οικονομική ζημιά για κάθε ομάδα καθώς ο μέγιστος αριθμός φιλάθλων σε οποιονδήποτε αγώνα Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου τα τελευταία 2 χρόνια δεν ξεπερνούσε τα 60 άτομα! Είναι απορίας άξιο γιατί το άθλημα (αφού είναι ερασιτεχνικό όπως και το Γυναικείο Ποδόσφαιρο το οποίο εξ’όσων γνωρίζουμε δεν εμπίπτει στην Νομοθεσία) συμπεριλήφθηκε στον περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμο, αφού σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου δεν υπήρχε μετακίνηση φιλάθλων/οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας παρα μόνο με ονομαστική λίστα και αριθμό ταυτότητας, λίστα την οποία μάλιστα συνεχίζουμε να αποστέλλουμε σε κάθε αγώνα. Το μέτρο της μη μετακίνησης είχε ως αποτέλεσμα μηδαμινά περιστατικά βίας στο άθλημα.

8. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό, από την συμμετοχή των παιχτών τους στις Εθνικές ομάδες.

9. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό έστω και τιμητικό/εθιμοτυπικό είτε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είτε του Κυπέλλου. Αντ’ αυτού οι ομάδες που παίζουν τελικούς Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου υφίστανται οικονομική ζημιά. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Τελικός Κυπέλλου διοργανώνεται με έξοδα των 2 φιναλίστ συνεπώς συμμετοχή σημαίνει αυτόματα οικονομική ζημιά.

9. Παρά τις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Φούτσαλ, τις συνεχείς υποσχέσεις, την δημιουργία επιτροπών από τις ομάδες για συζήτηση των προβλημάτων με την Ομοσπονδία τίποτα δεν άλλαξε.

10. Οι καίριες και μη αποφάσεις για το άθλημα λαμβάνονται από άτομα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το Φούτσαλ συνεπώς είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζουν προβλήματα και καταστάσεις που χρειάζονται προσοχή και επίλυση τόσο για την βιωσιμότητα όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την Σεζόν 2018-19 συμφωνήθηκε σε συνάντηση μας με την Ομοσπονδία ότι κατά την διεξαγωγή αγώνων πλέι-οφ για την 5η θέση, η ομάδα που θα τερμάτιζε σε αυτή θα λάμβανε χρηματικό έπαθλο από την Ομοσπονδία καθώς έτσι δίνονταν κίνητρα στις ομάδες του Β’Γκρούπ να αγωνιστούν. Αντ’ αυτού φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ομοσπονδία αγνοούσε την συμφωνία περί ύπαρξης χρηματικού επάθλου για την ομάδα που θα καταλάμβανε την 5η θέση.

Τα πιο πάνω προβλήματα δεν είναι νέα, δεν τα αναφέρουμε τώρα, τα γνωρίζετε αφού τα φωνάζουμε εδώ και χρόνια!! Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά με την πάροδο του χρόνου όπως είναι φυσιολογικό διογκώνονται με αποτέλεσμα το σήμερα!
Σήμερα όπου καμιά ομάδα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ούτε κατά την πρώτη ημερομηνία που καθορίσατε, ούτε και στην παράταση χρόνου που δώσατε!!

Εντούτοις δύο και πλέον βδομάδες από την 14/7/2020 (τελευταία ημερομηνία παράτασης για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα) δεν δείξατε το παραμικρό ενδιαφέρον! Αντίθετα όπως εκπρόσωπος σας ανέφερε τηλεφωνικώς σε εκπρόσωπο μας, είστε εκνευρισμένοι με την στάση μας δηλώνοντας μάλιστα ότι στην συνάντηση που θα έχουμε (η οποία εδώ και 3 μήνες περιμένουμε ακόμη να οριστεί!) θα είσασταν αυστηροί, ενώ επίσης μας τονίσατε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν θα ήταν παρών!

Πέρυσι η επιστολή μας τελείωνε ως εξής «Λόγω της συνεχόμενης ως περιγράφουμε ανωτέρω περιφρόνησης και επειδή πλέον τα οικονομικά μας έχουν στερέψει ασφυκτικά, αποφασίσαμε ότι σε περίπτωση που και πάλι δεν βρούμε την ανάλογη ανταπόκριση από την Ομοσπονδία, προτιθέμεθα να μην δηλώσουμε συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα (2019-20)»

Η ανταπόκριση σας γνωστή, συνάντηση και χρήση του «ΘΑ» σε υπερθετικό βαθμό! Δεν προχωρήσαμε όμως στην εν λόγω ενέργεια καθώς πολλές οικογένειες θα έχαναν σημαντικά
εισοδήματα από τον χώρο του Φούτσαλ ενώ παρόλη την περιφρόνηση, είχαμε ακόμη την ελπίδα και την πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία θα έδειχνε εν τέλει έστω κάποιο ενδιαφέρον. Άλλωστε δικό της άθλημα είναι, λέγαμε.

Είναι δυνατόν μετά από τόσες συναντήσεις και υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια οι 6 εναπομείνασες ομάδες του Πρωταθλήματος να μην δηλώνουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα σε δύο μάλιστα περιστάσεις και όχι μόνο να μην τις καλείτε σε συνάντηση αλλά και να τις αγνοείτε επιδεικτικά με δηλώσεις στα ΜΜΕ του τύπου το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά!

Με τον τρόπο αυτό επιδεικνύεται τον σεβασμό σας στα Σωματεία, τους αθλητές, του επαγγελματίες γύρω από το άθλημα και στο άθλημα γενικότερα;

Αυτή είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που διέπει την Ομοσπονδία;

Ως εκ των ανωτέρω είναι θέση των Σωματείων Φούτσαλ ότι την 05η Αυγούστου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Τμημάτων μας για την Σεζόν 2020-21!

Με τον χρόνο σας Κύριοι…..το Πρωτάθλημα θα ξεκινούσε σε ενάμιση μήνα!

Με εκτίμηση,

ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΕΛ Λεμεσού

Ανόρθωση Αμμοχώστου

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

ΑΡΑΡΑΤ

Ομόνοια Λευκωσίας

 

Με επιστολή τους προς την ΚΟΠ τα σωματεία φούτσαλ, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ και τον παραγκωνισμό του αθλήματος δηλώνοντας πως μέχρι τις 5/8 θα ανασταλλεί η λειτουργία τους.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Προς:

Πρόεδρο ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα
Γενικό Διευθυντή ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά

31η Ιουλίου, 2020

Αξιότιμοι κύριοι,

Θέμα: «Παγκύπριο Πρωτάθλημα Φούτσαλ»

Mε την επιστολή μας ημερομηνίας 06ης Μαϊου 2019 και σε συνέχεια επιστολών μας προηγούμενων ετών, ζητήσαμε την δική σας ανταπόκριση ούτως ώστε να κρατούσαμε το άθλημα του Φούτσαλ ζωντανό. Αναφέραμε για πολλοστή φορά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και το άθλημα γενικότερα.

Είναι πραγματικά με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που παρατηρούμε ότι έτη μία φορά η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά με την στάση της οδηγεί το άθλημα σε τέλμα.

Είναι ίσως από τις λιγοστές φορές αν όχι η μόνη όπου όλα τα Σωματεία που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε άθλημα, έχουν κοινές γραμμές και θέσεις όχι μόνο για να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό αλλά και για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του. Δυστυχώς ούτε ακόμη και αυτό δεν σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος και της προσοχής που δίνετε στο άθλημα είναι το γεγονός ότι η Σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε με τρόπο που συμφωνήθηκε από τις ομάδες χωρίς η Ομοσπονδία να ενδιαφερθεί, χωρίς να σταλεί η οποιαδήποτε ενημερωτική επιστολή, χωρίς οι ομάδες να ενημερωθούν επίσημα για την έκβαση της Σεζόν παρα μόνο από τις αθλητικές ιστοσελίδες.

Με κοινή επιστολή ημερομηνίας 14/05/2020 ζητήσαμε οικονομική βοήθεια του ποσού των €60.000 στις ομάδες με σκοπό να καλύψουμε τις ζημιές/χαμένα έσοδα που προέκυψαν από την Πανδημία Covid-19, βοήθεια η οποία όπως εξηγήσαμε δεν θα παραχωρείτο με επιπλέον κονδύλι της Ομοσπονδίας Το εν λόγω ποσό δεν ήταν βέβαια τυχαίο αλλά προκύπτει από το ποσό που θα έδινε η Ομοσπονδία για κάλυψη τουλάχιστον 12 εναπομενόντων αγώνων του Πρωταθλήματος (Μας έχετε αναφέρει πολλάκις ότι η Ομοσπονδία καταβάλει κάθε Πέμπτη το ποσό των €5.000 για τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα). Συνεπώς το κονδύλι αυτό ήταν ήδη εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία για το Φούτσαλ και ήταν μέρος του προϋπολογισμού από την αρχή της Σεζόν 2019/20. Ο διαμοιρασμός του ποσού αυτού είχε μάλιστα συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων. Η κοινή αυτή επιστολή των μεγαλύτερων ομάδων του νησιού ουδέποτε διαβάστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή! Αντ’ αυτού και μετά από πολλές πιέσεις εκ μέρους μας, ενημερωθήκαμε και λάβαμε μετά από 2 μήνες το 50% του ποσού που ζητήσαμε.

Η απογοήτευση μας όμως Κύριοι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ποσά που υποτίθεται ήταν εγκεκριμένα για το Φούτσαλ δεν μπήκαν στα ταμεία των ομάδων και μάλιστα υπο τέτοιες δυσμενείς συνθήκες και με το φάσμα του οριστικού τερματισμού δραστηριοτήτων αρκετών ομάδων να είναι ορατό!

Η απογοήτευση μας οφείλεται στο γεγονός ότι:

1. Παραμένουμε το μόνο πρωτάθλημα που διεξάγει η Ομοσπονδία για το οποίο δεν έχει προσελκύσει οποιοδήποτε χορηγό πρωταθλήματος.

2. Ενώ σε αριθμούς τηλεθέασης είμαστε το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στην Κύπρο (όπως εσείς μας αναφέρατε πολλάκις), όχι μόνο δεν λαμβάνουμε κανένα ποσό για την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων αλλά παρα τις συνεχείς μας πιέσεις δεν μας επιτρέπετε να τα διαχειριστούμε μόνοι μας φέρνοντας μας κάθε χρόνο προ τετελεσμένων με ρητή αναφορά σε Όρο της Προκήρυξης περί διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την Ομοσπονδία.

3.Εδώ και χρόνια ζητούμε συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά τροποποιήσεις στην Προκήρυξη και λαμβάνουμε μόνο υποσχέσεις;.

4. Εδώ και χρόνια ζητούμε αλλαγές σχετικά με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς και τις ποινές που προκύπτουν από αυτούς καθώς χρησιμοποιούμε αυτούς του Ποδοσφαίρου ενώ η διαφορά στα οικονομικά μεγέθη και τους προϋπολογισμούς των ομάδων των δύο αθλημάτων είναι χαώδης και ουσιαστικά μη συγκρίσιμη.

5. Από τις 35 ομάδες του 2012 και τις 3 Κατηγορίες απομείναμε 6 ομάδες και 1 Κατηγορία. Δηλαδή τερματίζουν την λειτουργία τους τουλάχιστον 3 ομάδες ανα έτος!

6. Τα ελάχιστα οικονομικά και μη κίνητρα που δίνονται σε διαιτητές έχουν ως αποτέλεσμα την μεγάλη έλλειψη διαιτητών συνεπώς την ανάλωση του πενιχρού αριθμού διαιτητών που έχουν μείνει στο άθλημα.

7. Κάθε αγώνας υπολογίζεται πλέον ως οικονομική ζημιά για κάθε ομάδα καθώς ο μέγιστος αριθμός φιλάθλων σε οποιονδήποτε αγώνα Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου τα τελευταία 2 χρόνια δεν ξεπερνούσε τα 60 άτομα! Είναι απορίας άξιο γιατί το άθλημα (αφού είναι ερασιτεχνικό όπως και το Γυναικείο Ποδόσφαιρο το οποίο εξ’όσων γνωρίζουμε δεν εμπίπτει στην Νομοθεσία) συμπεριλήφθηκε στον περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμο, αφού σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου δεν υπήρχε μετακίνηση φιλάθλων/οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας παρα μόνο με ονομαστική λίστα και αριθμό ταυτότητας, λίστα την οποία μάλιστα συνεχίζουμε να αποστέλλουμε σε κάθε αγώνα. Το μέτρο της μη μετακίνησης είχε ως αποτέλεσμα μηδαμινά περιστατικά βίας στο άθλημα.

8. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό, από την συμμετοχή των παιχτών τους στις Εθνικές ομάδες.

9. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό έστω και τιμητικό/εθιμοτυπικό είτε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είτε του Κυπέλλου. Αντ’ αυτού οι ομάδες που παίζουν τελικούς Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου υφίστανται οικονομική ζημιά. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Τελικός Κυπέλλου διοργανώνεται με έξοδα των 2 φιναλίστ συνεπώς συμμετοχή σημαίνει αυτόματα οικονομική ζημιά.

9. Παρά τις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Φούτσαλ, τις συνεχείς υποσχέσεις, την δημιουργία επιτροπών από τις ομάδες για συζήτηση των προβλημάτων με την Ομοσπονδία τίποτα δεν άλλαξε.

10. Οι καίριες και μη αποφάσεις για το άθλημα λαμβάνονται από άτομα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το Φούτσαλ συνεπώς είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζουν προβλήματα και καταστάσεις που χρειάζονται προσοχή και επίλυση τόσο για την βιωσιμότητα όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την Σεζόν 2018-19 συμφωνήθηκε σε συνάντηση μας με την Ομοσπονδία ότι κατά την διεξαγωγή αγώνων πλέι-οφ για την 5η θέση, η ομάδα που θα τερμάτιζε σε αυτή θα λάμβανε χρηματικό έπαθλο από την Ομοσπονδία καθώς έτσι δίνονταν κίνητρα στις ομάδες του Β’Γκρούπ να αγωνιστούν. Αντ’ αυτού φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ομοσπονδία αγνοούσε την συμφωνία περί ύπαρξης χρηματικού επάθλου για την ομάδα που θα καταλάμβανε την 5η θέση.

Τα πιο πάνω προβλήματα δεν είναι νέα, δεν τα αναφέρουμε τώρα, τα γνωρίζετε αφού τα φωνάζουμε εδώ και χρόνια!! Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά με την πάροδο του χρόνου όπως είναι φυσιολογικό διογκώνονται με αποτέλεσμα το σήμερα!
Σήμερα όπου καμιά ομάδα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ούτε κατά την πρώτη ημερομηνία που καθορίσατε, ούτε και στην παράταση χρόνου που δώσατε!!

Εντούτοις δύο και πλέον βδομάδες από την 14/7/2020 (τελευταία ημερομηνία παράτασης για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα) δεν δείξατε το παραμικρό ενδιαφέρον! Αντίθετα όπως εκπρόσωπος σας ανέφερε τηλεφωνικώς σε εκπρόσωπο μας, είστε εκνευρισμένοι με την στάση μας δηλώνοντας μάλιστα ότι στην συνάντηση που θα έχουμε (η οποία εδώ και 3 μήνες περιμένουμε ακόμη να οριστεί!) θα είσασταν αυστηροί, ενώ επίσης μας τονίσατε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν θα ήταν παρών!

Πέρυσι η επιστολή μας τελείωνε ως εξής «Λόγω της συνεχόμενης ως περιγράφουμε ανωτέρω περιφρόνησης και επειδή πλέον τα οικονομικά μας έχουν στερέψει ασφυκτικά, αποφασίσαμε ότι σε περίπτωση που και πάλι δεν βρούμε την ανάλογη ανταπόκριση από την Ομοσπονδία, προτιθέμεθα να μην δηλώσουμε συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα (2019-20)»

Η ανταπόκριση σας γνωστή, συνάντηση και χρήση του «ΘΑ» σε υπερθετικό βαθμό! Δεν προχωρήσαμε όμως στην εν λόγω ενέργεια καθώς πολλές οικογένειες θα έχαναν σημαντικά
εισοδήματα από τον χώρο του Φούτσαλ ενώ παρόλη την περιφρόνηση, είχαμε ακόμη την ελπίδα και την πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία θα έδειχνε εν τέλει έστω κάποιο ενδιαφέρον. Άλλωστε δικό της άθλημα είναι, λέγαμε.

Είναι δυνατόν μετά από τόσες συναντήσεις και υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια οι 6 εναπομείνασες ομάδες του Πρωταθλήματος να μην δηλώνουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα σε δύο μάλιστα περιστάσεις και όχι μόνο να μην τις καλείτε σε συνάντηση αλλά και να τις αγνοείτε επιδεικτικά με δηλώσεις στα ΜΜΕ του τύπου το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά!

Με τον τρόπο αυτό επιδεικνύεται τον σεβασμό σας στα Σωματεία, τους αθλητές, του επαγγελματίες γύρω από το άθλημα και στο άθλημα γενικότερα;

Αυτή είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που διέπει την Ομοσπονδία;

Ως εκ των ανωτέρω είναι θέση των Σωματείων Φούτσαλ ότι την 05η Αυγούστου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Τμημάτων μας για την Σεζόν 2020-21!

Με τον χρόνο σας Κύριοι…..το Πρωτάθλημα θα ξεκινούσε σε ενάμιση μήνα!

Με εκτίμηση,

ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΕΛ Λεμεσού

Ανόρθωση Αμμοχώστου

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

ΑΡΑΡΑΤ

Ομόνοια Λευκωσίας

 

Με επιστολή τους προς την ΚΟΠ τα σωματεία φούτσαλ, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ και τον παραγκωνισμό του αθλήματος δηλώνοντας πως μέχρι τις 5/8 θα ανασταλλεί η λειτουργία τους.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Προς:

Πρόεδρο ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα
Γενικό Διευθυντή ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά

31η Ιουλίου, 2020

Αξιότιμοι κύριοι,

Θέμα: «Παγκύπριο Πρωτάθλημα Φούτσαλ»

Mε την επιστολή μας ημερομηνίας 06ης Μαϊου 2019 και σε συνέχεια επιστολών μας προηγούμενων ετών, ζητήσαμε την δική σας ανταπόκριση ούτως ώστε να κρατούσαμε το άθλημα του Φούτσαλ ζωντανό. Αναφέραμε για πολλοστή φορά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και το άθλημα γενικότερα.

Είναι πραγματικά με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που παρατηρούμε ότι έτη μία φορά η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά με την στάση της οδηγεί το άθλημα σε τέλμα.

Είναι ίσως από τις λιγοστές φορές αν όχι η μόνη όπου όλα τα Σωματεία που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε άθλημα, έχουν κοινές γραμμές και θέσεις όχι μόνο για να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό αλλά και για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του. Δυστυχώς ούτε ακόμη και αυτό δεν σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος και της προσοχής που δίνετε στο άθλημα είναι το γεγονός ότι η Σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε με τρόπο που συμφωνήθηκε από τις ομάδες χωρίς η Ομοσπονδία να ενδιαφερθεί, χωρίς να σταλεί η οποιαδήποτε ενημερωτική επιστολή, χωρίς οι ομάδες να ενημερωθούν επίσημα για την έκβαση της Σεζόν παρα μόνο από τις αθλητικές ιστοσελίδες.

Με κοινή επιστολή ημερομηνίας 14/05/2020 ζητήσαμε οικονομική βοήθεια του ποσού των €60.000 στις ομάδες με σκοπό να καλύψουμε τις ζημιές/χαμένα έσοδα που προέκυψαν από την Πανδημία Covid-19, βοήθεια η οποία όπως εξηγήσαμε δεν θα παραχωρείτο με επιπλέον κονδύλι της Ομοσπονδίας Το εν λόγω ποσό δεν ήταν βέβαια τυχαίο αλλά προκύπτει από το ποσό που θα έδινε η Ομοσπονδία για κάλυψη τουλάχιστον 12 εναπομενόντων αγώνων του Πρωταθλήματος (Μας έχετε αναφέρει πολλάκις ότι η Ομοσπονδία καταβάλει κάθε Πέμπτη το ποσό των €5.000 για τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα). Συνεπώς το κονδύλι αυτό ήταν ήδη εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία για το Φούτσαλ και ήταν μέρος του προϋπολογισμού από την αρχή της Σεζόν 2019/20. Ο διαμοιρασμός του ποσού αυτού είχε μάλιστα συμφωνηθεί μεταξύ των ομάδων. Η κοινή αυτή επιστολή των μεγαλύτερων ομάδων του νησιού ουδέποτε διαβάστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή! Αντ’ αυτού και μετά από πολλές πιέσεις εκ μέρους μας, ενημερωθήκαμε και λάβαμε μετά από 2 μήνες το 50% του ποσού που ζητήσαμε.

Η απογοήτευση μας όμως Κύριοι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ποσά που υποτίθεται ήταν εγκεκριμένα για το Φούτσαλ δεν μπήκαν στα ταμεία των ομάδων και μάλιστα υπο τέτοιες δυσμενείς συνθήκες και με το φάσμα του οριστικού τερματισμού δραστηριοτήτων αρκετών ομάδων να είναι ορατό!

Η απογοήτευση μας οφείλεται στο γεγονός ότι:

1. Παραμένουμε το μόνο πρωτάθλημα που διεξάγει η Ομοσπονδία για το οποίο δεν έχει προσελκύσει οποιοδήποτε χορηγό πρωταθλήματος.

2. Ενώ σε αριθμούς τηλεθέασης είμαστε το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στην Κύπρο (όπως εσείς μας αναφέρατε πολλάκις), όχι μόνο δεν λαμβάνουμε κανένα ποσό για την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων αλλά παρα τις συνεχείς μας πιέσεις δεν μας επιτρέπετε να τα διαχειριστούμε μόνοι μας φέρνοντας μας κάθε χρόνο προ τετελεσμένων με ρητή αναφορά σε Όρο της Προκήρυξης περί διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την Ομοσπονδία.

3.Εδώ και χρόνια ζητούμε συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά τροποποιήσεις στην Προκήρυξη και λαμβάνουμε μόνο υποσχέσεις;.

4. Εδώ και χρόνια ζητούμε αλλαγές σχετικά με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς και τις ποινές που προκύπτουν από αυτούς καθώς χρησιμοποιούμε αυτούς του Ποδοσφαίρου ενώ η διαφορά στα οικονομικά μεγέθη και τους προϋπολογισμούς των ομάδων των δύο αθλημάτων είναι χαώδης και ουσιαστικά μη συγκρίσιμη.

5. Από τις 35 ομάδες του 2012 και τις 3 Κατηγορίες απομείναμε 6 ομάδες και 1 Κατηγορία. Δηλαδή τερματίζουν την λειτουργία τους τουλάχιστον 3 ομάδες ανα έτος!

6. Τα ελάχιστα οικονομικά και μη κίνητρα που δίνονται σε διαιτητές έχουν ως αποτέλεσμα την μεγάλη έλλειψη διαιτητών συνεπώς την ανάλωση του πενιχρού αριθμού διαιτητών που έχουν μείνει στο άθλημα.

7. Κάθε αγώνας υπολογίζεται πλέον ως οικονομική ζημιά για κάθε ομάδα καθώς ο μέγιστος αριθμός φιλάθλων σε οποιονδήποτε αγώνα Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου τα τελευταία 2 χρόνια δεν ξεπερνούσε τα 60 άτομα! Είναι απορίας άξιο γιατί το άθλημα (αφού είναι ερασιτεχνικό όπως και το Γυναικείο Ποδόσφαιρο το οποίο εξ’όσων γνωρίζουμε δεν εμπίπτει στην Νομοθεσία) συμπεριλήφθηκε στον περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμο, αφού σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου δεν υπήρχε μετακίνηση φιλάθλων/οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας παρα μόνο με ονομαστική λίστα και αριθμό ταυτότητας, λίστα την οποία μάλιστα συνεχίζουμε να αποστέλλουμε σε κάθε αγώνα. Το μέτρο της μη μετακίνησης είχε ως αποτέλεσμα μηδαμινά περιστατικά βίας στο άθλημα.

8. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό, από την συμμετοχή των παιχτών τους στις Εθνικές ομάδες.

9. Οι ομάδες δεν λαμβάνουν κανένα ποσό έστω και τιμητικό/εθιμοτυπικό είτε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είτε του Κυπέλλου. Αντ’ αυτού οι ομάδες που παίζουν τελικούς Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου υφίστανται οικονομική ζημιά. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Τελικός Κυπέλλου διοργανώνεται με έξοδα των 2 φιναλίστ συνεπώς συμμετοχή σημαίνει αυτόματα οικονομική ζημιά.

9. Παρά τις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Φούτσαλ, τις συνεχείς υποσχέσεις, την δημιουργία επιτροπών από τις ομάδες για συζήτηση των προβλημάτων με την Ομοσπονδία τίποτα δεν άλλαξε.

10. Οι καίριες και μη αποφάσεις για το άθλημα λαμβάνονται από άτομα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το Φούτσαλ συνεπώς είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζουν προβλήματα και καταστάσεις που χρειάζονται προσοχή και επίλυση τόσο για την βιωσιμότητα όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την Σεζόν 2018-19 συμφωνήθηκε σε συνάντηση μας με την Ομοσπονδία ότι κατά την διεξαγωγή αγώνων πλέι-οφ για την 5η θέση, η ομάδα που θα τερμάτιζε σε αυτή θα λάμβανε χρηματικό έπαθλο από την Ομοσπονδία καθώς έτσι δίνονταν κίνητρα στις ομάδες του Β’Γκρούπ να αγωνιστούν. Αντ’ αυτού φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ομοσπονδία αγνοούσε την συμφωνία περί ύπαρξης χρηματικού επάθλου για την ομάδα που θα καταλάμβανε την 5η θέση.

Τα πιο πάνω προβλήματα δεν είναι νέα, δεν τα αναφέρουμε τώρα, τα γνωρίζετε αφού τα φωνάζουμε εδώ και χρόνια!! Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά με την πάροδο του χρόνου όπως είναι φυσιολογικό διογκώνονται με αποτέλεσμα το σήμερα!
Σήμερα όπου καμιά ομάδα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ούτε κατά την πρώτη ημερομηνία που καθορίσατε, ούτε και στην παράταση χρόνου που δώσατε!!

Εντούτοις δύο και πλέον βδομάδες από την 14/7/2020 (τελευταία ημερομηνία παράτασης για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα) δεν δείξατε το παραμικρό ενδιαφέρον! Αντίθετα όπως εκπρόσωπος σας ανέφερε τηλεφωνικώς σε εκπρόσωπο μας, είστε εκνευρισμένοι με την στάση μας δηλώνοντας μάλιστα ότι στην συνάντηση που θα έχουμε (η οποία εδώ και 3 μήνες περιμένουμε ακόμη να οριστεί!) θα είσασταν αυστηροί, ενώ επίσης μας τονίσατε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν θα ήταν παρών!

Πέρυσι η επιστολή μας τελείωνε ως εξής «Λόγω της συνεχόμενης ως περιγράφουμε ανωτέρω περιφρόνησης και επειδή πλέον τα οικονομικά μας έχουν στερέψει ασφυκτικά, αποφασίσαμε ότι σε περίπτωση που και πάλι δεν βρούμε την ανάλογη ανταπόκριση από την Ομοσπονδία, προτιθέμεθα να μην δηλώσουμε συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα (2019-20)»

Η ανταπόκριση σας γνωστή, συνάντηση και χρήση του «ΘΑ» σε υπερθετικό βαθμό! Δεν προχωρήσαμε όμως στην εν λόγω ενέργεια καθώς πολλές οικογένειες θα έχαναν σημαντικά
εισοδήματα από τον χώρο του Φούτσαλ ενώ παρόλη την περιφρόνηση, είχαμε ακόμη την ελπίδα και την πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία θα έδειχνε εν τέλει έστω κάποιο ενδιαφέρον. Άλλωστε δικό της άθλημα είναι, λέγαμε.

Είναι δυνατόν μετά από τόσες συναντήσεις και υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια οι 6 εναπομείνασες ομάδες του Πρωταθλήματος να μην δηλώνουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα σε δύο μάλιστα περιστάσεις και όχι μόνο να μην τις καλείτε σε συνάντηση αλλά και να τις αγνοείτε επιδεικτικά με δηλώσεις στα ΜΜΕ του τύπου το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά!

Με τον τρόπο αυτό επιδεικνύεται τον σεβασμό σας στα Σωματεία, τους αθλητές, του επαγγελματίες γύρω από το άθλημα και στο άθλημα γενικότερα;

Αυτή είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που διέπει την Ομοσπονδία;

Ως εκ των ανωτέρω είναι θέση των Σωματείων Φούτσαλ ότι την 05η Αυγούστου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Τμημάτων μας για την Σεζόν 2020-21!

Με τον χρόνο σας Κύριοι…..το Πρωτάθλημα θα ξεκινούσε σε ενάμιση μήνα!

Με εκτίμηση,

ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΕΛ Λεμεσού

Ανόρθωση Αμμοχώστου

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

ΑΡΑΡΑΤ

Ομόνοια Λευκωσίας

 

ΕΚTΑΚΤΟ: 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από...

Νεότερα για μεταγραφές / Δεν ψάχνει τερματοφύλακα, καλυμμένη επιθετικά με Ντούρις-Κακουλλή

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που διαθέτει η Ομόνοια και πιστεύει ότι με τις επιλογές που έχει στην διάθεση του, η...

Ανακοινώθηκε / Συμφωνία με τον Tom Hateley

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με τον Άγγλο μέσο Tom Hateley για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας...

Οι Ομονοιάτες περιμένουν να… «καθαρίσει»

Η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο προβλέπεται ότι θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις στα καυτά μεταγραφικά θέματα της Ομόνοιας. Ο κόσμος περιμένει δυνατές μεταγραφές από...

Αυτό που κερδίζει ο Τιμούρ με ΜΑΝΙΑ

Μια ανάσα από την Ανόρθωση βρίσκεται ο Μιχάλης Μανιάς, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια κρίνει ότι ο 30χρονος επιθετικός διαθέτει τα αγωνιστικά προσόντα που χρειάζεται...

Σιβού / Πετρίδης

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα μεταγραφής του Αμπντουλαχί Σιβού στο ΑΠΟΕΛ. Ο Νιγηριανός διεθνής είναι κοντά στο ΑΠΟΕΛ, καθώς ενώ φάνηκε ότι υπήρχαν εμπόδια για...

Θα πάρει ακόμα ένα

Πολλοί θεώρησαν ότι το ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Ντιεμερσί Ντονγκαλά έκλεισε το κεφάλαιο ακραίος επιθετικός όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όπως...

Έγινε χαμός με Τούνη: Της πέταξαν στο πρόσωπο δύο μερίδες sauce και ανταπέδωσε…

|
Ήταν η έκπληξη γενεθλίων της καλής της φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη – Φαντάσου να μην ήταν και κολλητές… Με τρία instastories η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την…...

Βίκυ Κάβουρα: Αναστάτωσε την Ψαρρού με το καυτό της μπικίνι! (video)

|
Είπε να βουτήξει στη θάλασσα για να δροσιστεί. Εκείνη μπορεί να δροσίστηκε, αλλά με το μαύρο μπικίνι και το καλλίγραμμο κορμί της έφερε τον… καύσωνα...

Έγινε χαμός με Τούνη: Της πέταξαν στο πρόσωπο δύο μερίδες sauce και ανταπέδωσε…

Ήταν η έκπληξη γενεθλίων της καλής της φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη – Φαντάσου να μην ήταν και κολλητές… Με τρία instastories η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την…...

aekaelanorthosisapoelapollondoksaehtnikosparalimniermiskarmiotissasalaminaomonoiaolympiakospafoslaligaserieapremiersuperleague

(ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ποια/Ποιες Κυπριακές ομάδες θα φτάσουν μέχρι τους ομίλους Ευρωπιακής διοργάνωσης; ΨΗΦΙΣΤΕ!

Ώρα ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τις Κυπριακές ομάδες σε μία χρονιά με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών. Μεγάλος στόχος των ομάδων μας η είσοδος στο ομίλους...

QUIZ

(ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ποια/Ποιες Κυπριακές ομάδες θα φτάσουν μέχρι τους ομίλους Ευρωπιακής διοργάνωσης; ΨΗΦΙΣΤΕ!

Ώρα ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τις Κυπριακές ομάδες σε μία χρονιά με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών. Μεγάλος στόχος των ομάδων μας η είσοδος στο ομίλους...

(ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ποια/Ποιες Κυπριακές ομάδες θα φτάσουν μέχρι τους ομίλους Ευρωπιακής διοργάνωσης; ΨΗΦΙΣΤΕ!

Ώρα ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τις Κυπριακές ομάδες σε μία χρονιά με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών. Μεγάλος στόχος των ομάδων μας η είσοδος στο ομίλους...

MC MEDIA NETWORK

Έτοιμοι για «απάντηση» οι μοτοσικλετιστές αν δεν αρθεί το διάταγμα της Αστυνομίας

Έτοιμοι για «απάντηση» οι μοτοσικλετιστές αν δεν αρθεί το διάταγμα της Αστυνομίας

Ο Γιώργος Εφραίμ φωτογραφίζει την Αριστοτέλους και τα παιδιά τους στην παραλία (pic)

 Η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει στην παραλία με την Μελίνα και τον μικρό Αντρέα Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο απολαμβάνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί...

Στροφή στα διαδικτυακά ΜΜΕ και στην Κύπρο! Σταθερά στην κορυφή η MC DIGITAL MEDIA

Στροφή στην οθόνη υπολογιστών, κινητών και tablet κάνουν οι αναγνώστες, με τη διαδικτυακή ενημέρωση να κερδίζει συνεχώς έδαφος και τον μιντιακό χάρτη να αλλάζει...

Lifestyle

Επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση η Νότιγχαμ και προχωρά το DEAL για ΝΙΚ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα μεταγραφής του Νικόλα Ιωάννου στην Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγγλική ομάδα επανήλθε με...

Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Η νέα σέξι πόζα στα βράχια με καυτό μπικίνι

της showbiz γενικότερα. Και είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κόπο για να είναι σέξι και να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Ο...

Έγινε χαμός με Τούνη: Της πέταξαν στο πρόσωπο δύο μερίδες sauce και ανταπέδωσε…

Ήταν η έκπληξη γενεθλίων της καλής της φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη – Φαντάσου να μην ήταν και κολλητές… Με τρία instastories η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την…...

Αγρίεψε πάλι ο ΤΙΜΟΥΡ με τους παίκτες

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει πάντα να βλέπει το καλύτερο από την ομάδα και φαίνεται ότι περίμενε περισσότερα από τους παίκτες στο φιλικό με την...

Advertorials