Θεωρητικά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Κισσαμικό δεν ήταν τυπικής σημασίας.
Μπορεί η απόσταση ανάμεσα στις αξίες των δυο ομάδων να είναι χαωτική αλλά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης απαιτούσε από την ομάδα του Ουζουνίδη να μην μπει χαλαρή στο γήπεδο. Τελικά, παρά το κακό ξεκίνημα των πρώτων λεπτών, η Ένωση πήγε στα αποδυτήρια γνωρίζοντας πως μπορεί να ρίξει ρυθμούς στην επανάληψη: το 2-0 που είχε διαμορφωθεί με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο και το παρθενικό τέρμα του Κρίστισιτς, της έδινε την δυνατότητα να αντιμετωπίσει ως τυπική διαδικασία την επανάληψη.
Ακόμα και στο… χαλαρό ωστόσο, η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να σκοράρει. Ο Μάνταλος έκανε το 3-0 με πέναλτι και στη συνέχεια, ο Λιβάγια μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή έχοντας -για κακή τύχη του Κισσαμικού- πολλά κέφια.
Ο Κροάτης πέτυχε άλλα δυο γκολ, το ένα με συρτό σουτ έξω από την περιοχή και το άλλο με διπλή προσπάθεια (το πλασέ του πήγε στο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 5-0), το σκορ εκτοξεύτηκε, η πρόκριση για την ομάδα του Ουζουνίδη πήρε ακόμα πιο επιβλητικά χαρακτηριστικά και κάπως έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους μέσα στο 2019 με την τρίτη συνεχόμενη χαλαρή νίκη.
Πηγή: sdna.gr