Διαβάστε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά το παιγνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τους ομίλους του Europa League.
Αναλυτικά:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε απόψε. Γράψαμε ιστορία για την ομάδα αλλά και για το νησί μας. Περήφανος για τον κόσμο μας, για την ατμόσφαιρα γιατί αυτή τη στιγμή είναι έξω και πανηγυρίζουν. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, με ικανό και ξεχωριστό προπονητή. Αν και υποφέραμε στα τελευταία λεπτά, πήραμε την πρόκριση και τώρα βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα».
«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Λάρνακα, πολύ οργανωμένο κλαμπ η ΑΕΚ με πολύ καλό υλικό και ιδανικές συνθήκες για να δουλέψει κάποιος. Ήρθα εδώ και δεν γνώριζα ούτε Αγγλικά, ήμουν εκτός της άνετης ζώνης μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, οι παίκτες μου είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Το σημαντικό είναι να γράφει ιστορία η ομάδα. Έχει φιλοδοξίες η ομάδα και μεγαλώνει. Μπορούσαμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε κάποια παιγνίδια του πρωταθλήματος. Πολύ ωραία εμπειρία στην Κύπρο, μεγαλώνει η ομάδα και εγώ μαζί της! Θέλω περισσότερα με την ΑΕΚ».
Δείτε βίντεο:
Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές των ευρωπαϊκών αγώνων, την εταιρεία MERIDIANBET, τη NISSAN και την PETROLINA.