Πάφος και Αλκή έχουν 35 βαθμούς, Δόξα και Ένωση 32 βαθμούς. Και απομένει μόνο μια αγωνιστική, με την Ένωση να υποδέχεται στο μεγαλύτερο παιγνίδι την Αλκή, η Δόξα να δοκιμάζεται από την Ανόρθωση στο “Παπαδόπουλος” ενώ η Πάφος που έχει σωθεί μαθηματικά παίζει με τον Ερμή.
Νίκη της Ένωσης την φέρνει ισόβαθμη με την Αλκή και έχει την ισοβαθμία. Παίζει και τριπλή ισοβαθμία αν ταυτόχρονα κερδίσει η Δόξα την Ανόρθωση. Σε αυτό το σενάριο πέφτει η Αλκή. Όμως υπάρχει και η πιθανότητα 4πλης ισοβαθμίας αν χάσει και η Πάφος από τον Ερμή και σε αυτό το σενάριο πέφτει η Ένωση.
Όλα τα σενάρια:
Αν η ΕΝΠ κερδίσει την Αλκή και η Δόξα δεν κερδίσει την Ανόρθωση, τότε στη δεύτερη κατηγορία πέφτει η Δόξα. Αν χάσει η Δόξα, πέφτει στη δεύτερη κατηγορία ακόμη και αν έχουμε ισόβαθμό αποτέλεσμα στο Παραλίμνι.
Αν η ΕΝΠ κερδίσει την Αλκή και η Δόξα την Ανόρθωση, τότε πέφτει κατηγορία η Αλκή στην τριπλή ισοβαθμία.
Αν η Αλκή κερδίσει την ΕΝΠ και η Ανόρθωση τη Δόξα, τότε κατηγορία πέφτει η ΕΝΠ. Το ίδιο και αν Δόξα και Ανόρθωση φέρουν ισόπαλο αποτέλεσμα.
Αν η ΕΝΠ κερδίσει την Αλκή, η Δόξα την Ανόρθωση και ο Ερμής την Πάφο, τότε θα έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στους 35 βαθμούς! Σε αυτή την περίπτωση στη δεύτερη κατηγορία θα βρεθεί η ΕΝΠ.