Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα της Ομόνοιας με την Αραράτ.
Είπε για τον αγώνα με την Αραράτ: «Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Δεν είχε γρήγορο ρυθμό. Η Ομόνοια προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί, αλλά ήταν φανερό ότι έλειπε η ετοιμότητα. Έλειπε και η ποιότητα μπροστά για να τελειώσει κάποιες φάσεις. Όπως πήγαινε το παιχνίδι, περίμενα να πηγαίναμε στα πέναλτι, αλλά ήρθε το γκολ του Τιάγκο».
Αν θεωρεί φυσιολογική την παρουσία της ομάδας λόγω της διακοπής: «Ναι, ήταν πολύ φυσιολογική η απόδοση της ομάδας. Δεν έγινε κανονική προετοιμασία, ούτε δόθηκαν δυνατά φιλικά. Με την είσοδο του Μποτεάκ, απέκτησε δυναμική η ομάδα. Ήταν ολοφάνερο, ότι μπροστά, η ομάδα είχε προβλήματα. Θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, αν είχε μπροστά 2-3 παίκτες που είναι πιο έμπειροι και ικανοί».