Η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta πέφτει το βράδυ της Δευτέρας με τη συμμετοχή των ευρωπαίων. Τη δυσκολότερη αποστολή έχει η Ομόνοια και την ευκολότερη η ΑΕΚ. Επικίνδυνη έξοδος για τον Απόλλων.
Άρης-Ομόνοια (18:30)
Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον Άρη να φιλοξενεί την Ομόνοια. Η ελαφρά ταξιαρχία βρίσκεται στη 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στο -2.
Απέναντι σε μια από τις λίγες ομάδες που δεν κέρδισε από τότε που επέστρεψε στην Α΄κατηγορία. Την Ομόνοια, η οποία μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι πράσινοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ακρίτας-ΑΕΚ (19:00)
Τη σκυτάλη θα πάρει το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί απέναντι στην ομάδα του τέως προπονητή της, Νταβίντ Μπαντία.
Η ομάδα της Λάρνακας πάει στην Πάφο με φόρα από την παλικαρίσια ισοπαλία στο Ρεν και αισιοδοξεί να φύγει με το διπλό, το οποίο θα τη διατηρήσει στην τέταρτη θέση.
Από την άλλη ο Ακρίτας Χλώρακας παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας με τέσσερεις βαθμούς και ψάχνει μια σημαντική επιτυχία που θα το βοηθήσει στη συνέχεια.
Καρμιώτισσα-Απόλλων (20:00)
Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας θα είναι το Καρμιώτισσα-Απόλλων που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος».
Οι πρωταθλητές θα πάνε στη Λάρνακα με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη προκειμένου να μειώσει εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή σε μονοψήφιο αριθμό. Οι απώλειες του Απόλλων είναι περισσότερες από τις νίκες του και όπως γίνεται αντιληπτό αυτό το στατιστικό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.
Η Καρμιώτισσα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ (4-0) αισιοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και να κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία.