Με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στη Γ’ Κατηγορία του επόμενου Nations League, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται απόψε στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα την Εσθονία.
Το θετικό για την Εθνική μας είναι ότι οι Μαρίνος Τζιωνής και Νικόλας Παναγιώτου ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και είναι διαθέσιμοι.
Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα πιθανόν με μία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Εσθονία.
Ο σχηματισμός θα είναι ξανά 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Νεόφυτος Μιχαήλ με τριάδα στην άμυνα τους Χάμπο, Νικόλα Παναγιώτου, Γκόγκιτς. Δεξί μπακ χαφ ο Μηνάς Αντωνίου και αριστερό μπακ χαφ ο Νικόλα Ιωάννου. Στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Αρτυματά, Κάστανο, Παπουλή.
Στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Πιέρος Σωτηρίου και δίπλα του το πιο πιθανό σήμερα δεν θα είναι ο Πίττας. Την θέση διεκδικούν Χριστοφή και Τζιωνής με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.