MC MEDIA NETWORK

Advertisement

Κατάμεστο αναμένεται το Σπύρος Κυπριανού για τη γιορτή αγάπης του Blue Heart

Advertisement
ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς – Το Blue Heart αποκαλύπτεται στις 19 Δεκεμβρίου και παρουσιάζει στη Λεμεσό τους κορυφαίους καλλιτέχνες Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα – Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – Συμπορευθείτε μαζί μας!

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλειώδη εκδήλωση της 19ης Δεκεμβρίου στη Λεμεσό, κατά την οποία το MC Group αποκαλύπτει τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Blue Heart και το όραμα του. Ένας οργανισμός, που με τις δράσεις του επιβεβαιώνει ότι μια επιχειρηματική προσπάθεια είναι ολοκληρωμένη όταν συνοδεύεται από συμμετοχή και δράση για την κοινωνία.

Κατάμεστο γήπεδο!

- Advertisement -

Ήδη, αρκετές χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν προκρατήσει τη θέση τους, προκειμένου να παρευρεθούν στη μεγάλη Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς που θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Σπύρος Κυπριανού, το οποίο την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Δυο Φωνές… Μια Μπλε Καρδιά!

- Advertisement -

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, ενώνουν τις φωνές τους με τις χιλιάδες κόσμου που θα είναι παρόντες στη μεγάλη γιορτή, δίνοντας παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart.

Μαζί με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες και τους αγαπημένους αθλητές και ηθοποιούς που θα είναι παρόντες, ανοίγουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φωτίζουμε με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας!

Παρών στη μεγάλη εκδήλωση θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μεταφέροντας μήνυμα στήριξης της πολιτείας στις δράσεις του Blue Heart που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σε άκρως γιορτινό κλίμα, θα παρουσιάσει η αγαπημένη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

- Advertisement -

Το Blue Heart, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριγμα εκεί που υπάρχει ανάγκη και να επιστρέψει στους πολίτες όσα αυτονόητα δικαιούνται αλλά αδυνατούν να εξασφαλίσουν. Ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους.

Συμπορευθείτε μαζί μας!

Ελάτε κι εσείς την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Πληροφορίες Εκδήλωσης: Τηλ: 70000155

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η μεγάλη εκδήλωση γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.

Υποστηρικτές: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, Via Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions.

Τελευταία Νεα

Advertisement
ΟΜΑΔΑ Α Ν Ι Η Β
A'ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΕΛ34226672
ΑΕΚ34218571
ΟΜΟΝΟΙΑ34198765
ΑΡΗΣ341941161
ΠΑΦΟΣ341861060
ΑΝΟΡΘΩΣΗ341571252
Β'ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ3716111059
ΑΕΛ 371481550
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ3712111447
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ371281745
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ371091839
ΔΟΞΑ37942431
ΟΘΕΛΛΟΣ37692227
AEZ372112417
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Newtork