MC MEDIA NETWORK

Advertisement

(ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ) Οι ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ διαφορές Ανόρθωσης στα εντός και εκτός έδρας ντέρμπι

Advertisement
ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε όπως περιμένει τον αντίπαλό του, ενισχύσει τα μετόπισθέν του, και εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν για τη νίκη. Το πλάνο δεν του βγήκε και η Ανόρθωση έφυγε ηττημένη με 2-0.

Την περασμένη Κυριακή στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε όπως χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική. Και πάλι δεν του βγήκε, και πάλι ηττήθηκε η Ανόρθωση έστω και αν το τέρμα της ήττας προήλθε από αυτογκόλ. Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν πολύ κακή και η νίκη της Ομόνοιας ήταν απολύτως δίκαιη καθώς είχε παιγνίδι κυριαρχίας και ήταν αυτή που είχε διάθεση να επιτεθεί.

- Advertisement -

Είναι γεγονός ότι η Ανόρθωση στα ντέρμπι βγάζει άλλο πρόσωπο εντός έδρας και άλλο στα εκτός έδρας.

Μέχρι τώρα η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δώσει τους οκτώ αγώνες από τους δέκα συνολικά για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, απέναντι στους BIG6. Απομένει το παιγνίδι με ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (για τον πρώτο γύρο) και με την ΑΕΚ στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

- Advertisement -

Μέχρι τώρα δηλαδή έχει δώσει τέσσερα ντέρμπι εντός και άλλα τέσσερα εκτός.

Μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία, Κέρδισε Απόλλωνα (3-1), ΑΕΛ (2-0), ΑΠΟΕΛ (1-0) ενώ η ισοπαλία (0-0) ήταν με την Ομόνοια, σε ένα παιγνίδι όπου η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Όμως μακριά από την έδρα της η κατάσταση δεν είναι η ίδια. Έχει μία νίκη (2-1) απέναντι στην ΑΕΚ, ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ και δύο ήττες, (2-0) από Απόλλωνα και από Ομόνοια (1-0). Σε αυτά τα τέσσερα παιγνίδια μόνο στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε και να γράφουμε αλλά ο καλύτερος τρόπος να σας παρουσιάσουμε τα δύο πρόσωπα της Ανόρθωσης στα ντέρμπι, είναι μέσω στατιστικών τα οποία έχει στην κατοχή του το SHOOTANDGOAL. Στατιστικά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού…

- Advertisement -

ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Αρχίζουμε με το πιο… απλό. Στα τέσσερα ντέρμπι που έδωσε στο Αντώνης Παπαδόπουλος η Ανόρθωση, οι παίχτες της ομάδας είναι πολύ πιο ψηλά στο γήπεδο σε σχέση με τους αγώνες εκτός έδρας. Με λίγα λόγια, στα εκτός έδρας ντέρμπι η Ανόρθωση δίνει αρκετό χώρο στον αντίπαλό της και παίζει περισσότερο… παθητικό ποδόσφαιρο αντί ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Πιο κάτω θα σας παρουσιάσουμε τους πίνακες με το που βρίσκονταν οι παίχτες της Ανόρθωσης στον αγωνιστικό χώρο σε αυτούς τους 8 αγώνες.

Για να σας επεξηγήσουμε, ο πίνακας δείχνει τη μέση θέση του κάθε παίχτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το παιγνίδι. Όσο πιο ψηλά είναι προς την επίθεση, τόσο πιο ψηλά είχε αγωνιστεί σε όλο τον αγώνα.

Όπως θα δείτε, στα εντός έδρας ντέρμπι, οι παίχτες της Ανόρθωσης ήταν πολύ πιο ψηλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι για τους περισσότερους παίχτες στα εκτός έδρας ντέρμπι, η μέση θέση τους τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν πίσω από τη μεσαία γραμμή. Είναι εμφανέστατη η διαφορά στο πόσο πιο ψηλά ή χαμηλά βρίσκονται οι παίχτες της Ανόρθωσης στους αγώνες στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε σχέση με τους αγώνες εκτός.

Μόνο στο εκτός έδρας παιγνίδι με την ΑΕΛ ήταν πολύ ψηλά οι παίχτες της Ανόρθωσης. Ήταν ένα παιγνίδι που η ομάδα της Αμμοχώστου πίεζε από πολύ ψηλά ανεβάζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως και στα ντέρμπι που έδωσε στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Με κόκκινο είναι οι παίχτες της εντεκάδας, με άσπρο οι παίχτες που μπήκαν αλλαγή.

Πάμε να δούμε λοιπόν ένα προς ένα τα παιγνίδια:

Εντός με Απόλλωνα

Στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα η Ανόρθωση πίεσε ασφυκτικά τον Απόλλωνα από την έναρξη του αγώνα από πολύ ψηλά. Αυτό φαίνεται και από το γράφημα καθώς οι περισσότεροι παίχτες που αγωνίστηκαν, είχαν μέση θέση πάνω από τη σέντρα. Βλέπουμε ότι η οδηγία του Τιμούρ ήταν να πιέσουν πολύ οι παίχτες τους στον άξονα και να μην επιτρέψουν στους παίχτες του Απόλλωνα να μεταφέρουν τη μπάλα μπροστά από τους μέσους της. Οι ακραίο επιθετικοί της Ανόρθωσης κινήθηκαν πολύ προς τον άξονα με τους δύο ακραίους αμυντικούς, Σελίν (33) και Γκαλίτσιο (3), να δίνουν πλάτος στο γήπεδο. Δεν ανέβηκαν πολύ καθώς από τους παίχτες που βρίσκονταν στη μεσαία γραμμή και μπροστά, είχαν κερδίσει πολλά μέτρα στο γήπεδο.

Εντός με Ομόνοια

Το ίδιο παρατηρούμε και εδώ στο εντός έδρα με την Ομόνοια, δηλαδή τους παίχτες της ομάδας να έχουν κερδίσει πολλά μέτρα στο γήπεδο. Βλέπουμε τους παίχτες της Ανόρθωσης να έχουν απλωθεί σε όλο το πλάτος του γηπέδου και να υπάρχει μία ισορροπία στις θέσεις που είχαν στο παιγνίδι. Μόνο οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας ήταν πίσω από τη γραμμή του κέντρου αλλά και πάλι ήταν σχετικά ψηλά στο γήπεδο. Το πιο πάνω γράφημα δείχνει ότι η Ανόρθωση πίεσε σε όλο το παιγνίδι ψηλά και μάλιστα με σωστές αποστάσεις μεταξύ των παιχτών της αφού βλέπουμε να υπάρχει μία ισορροπία στις θέσεις που κινήθηκαν οι παίχτες της ομάδας.

Εντός με ΑΕΛ

Και με την ΑΕΛ βλέπουμε  ένα γράφημα παρόμοιο με τον αγώνα με την Ομόνοια. Μία καλά απλωμένη Ανόρθωση σε όλο το γήπεδο με παίχτες να πιέζουν από ψηλά. Ο Κατσαράβα (9) από την κορυφή της επίθεσης ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας της Ανόρθωσης με Καλτσά (20), Ράγιος (10) και Οκριασβίλι (11), να κινούνται σε όλο το παιγνίδι στις θέσεις που είχαν από την αρχή του αγώνα.

Εντός με ΑΠΟΕΛ

Και στο 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ, μπορεί η Ανόρθωση να μην δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι παίχτες της πίεσαν πολύ έντονα τους αντιπάλους τους, μάλιστα από πολύ ψηλά κερδίζοντας αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μη επιτρέποντας στην ομάδα της Λευκωσίας να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας χτίζοντας το παιγνίδι της από πίσω. Πάμε να δούμε τι έκανε ο Τιμούρ στα αριστερά για να αντιμετωπίσει τον Μούσα αλ Τάμαρι. Όπως θα δείτε, ο Σελίν (33) αγωνίστηκε πολύ κοντά στον αριστερό ακραίο της ομάδας της Αμμοχώστου (Τορνίκε/11), με τους δύο να ντουμπλάρουν στο μαρκάρισμα του Τάμαρι από πολύ ψηλά και να μην του επιτρέψουν να βρει κενούς χώρους, εκεί που είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Είναι ένας από τους λόγους που ο Ιορδανός κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά στο παιγνίδι. Ο Μανθάτης (24) μπήκε αλλαγή στο 87΄και στα λεπτά που αγωνίστηκε έδωσε σχεδόν αποκλειστικά βοήθειες στα αριστερά ώστε να ‘κτιστεί’ ένα τοίχος αριστερά και να μην υπάρχουν διαδρόμοι για τον Τάμαρι.

Εκτός με ΑΕΛ

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ οι παίχτες της Ανόρθωσης πίεσαν ψηλά από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος. Αυτό φαίνεται και στη μέση θέση των παιχτών, καθώς από τους 14 που αγωνίστηκαν, η μέση θέση των 9 ήταν πάνω από τη σέντρα. Αγωνίστηκε με 3-4-3 σε εκείνο το παιγνίδι η Ανόρθωση και φαίνεται αυτό και στις μέσες θέσεις των παιχτών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νταουσβίλι (8) ήταν ο παίχτης ο οποίος είχε περισσότερο ανασταλτικό ρόλο, με τους Γκαλίτσιο (3) και Εγγλέζου (7) να απλώνονται σε όλη την γραμμή και να δίνουν πλάτος στην ομάδα τους.

Εκτός με ΑΕΚ

Στο παιγνίδι με την ΑΕΚ εκτός βλέπουμε ότι μόλις τρεις παίχτες της Ανόρθωσης από τους 14 που αγωνίστηκαν, είχαν μέση θέση στο γήπεδο πάνω από μεσαία γραμμή. Αυτό δείχνει ότι η Ανόρθωση σε εκείνο το παιγνίδι αγωνίστηκε για τεράστιο μέρος του αγώνα κάτω από τη σέντρα ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα στο αντίπαλο μισό. Βλέπουμε ότι τρεις παίχτες της Ανόρθωσης αγωνίσηκαν πολύ χαμηλά στα δεξιά της άμυνας, θέλοντας να μην αφήσουν κενούς χώρους στον Τέτε ο οποίος είχε αγωνιστεί στο αριστερό επιθετικό άκρο για την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα όμως βλέπουμε ότι τέσσερεις ποδοσφαιριστές κινήθηκαν περίπου στις ίδιες θέσεις σε όλο τον αγώνα (Αρτυματάς 4, Νταουσβίλι 8, Ράγιος 10 και Ντούρις 18). Και η θέση αυτή ήταν ακριβώς στη μεσαία γραμμή, δείγμα ότι πρώτο μέλημα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν να κλείσει τους χώρους στην ΑΕΚ από τον άξονα αλλά αυτό είχε την ίδια ώρα αρνητικό αντίκτυπο στις επιθετικές προσπάθειες της Ανόρθωσης. Πιο μπροστά από όλους είχε αγωνιστεί ο Μανθάτης (24) ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και ήταν με την ταχύτητά του προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που άφησε η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να κυνηγήσει ένα τέρμα καθώς βρισκόταν 2-0 πίσω στο σκορ. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε πολύ η Ανόρθωση να βγάλει τη μπάλα σωστά από την περιοχή της και να αναζητήσει Τορνίκε και Μανθάτη στον κενό χώρο πέραν του τελευταίου δεκαλέπτου στον αγώνα.

Εκτός με Απόλλωνα

Στην εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα βλέπουμε ότι η Ανόρθωση δεν είχε συνοχή… Δεν ήταν καλά απλωμένη η ομάδα της Αμμοχώστου και βλέπουμε ότι παίχτες της κινήθηκαν στους ίδιους χώρους, ιδιαίτερα στον άξονα, επιτρέποντας στον Απόλλωνα όπως είδαμε και στο παιγνίδι, να κάνει τη ζημιά από τα πλάγια. Για παράδειγμα, Αρτυματάς και Ράγιος κινήθηκαν περίπου στους ίδιους χώρους μέσα στο παιγνίδι. Εξάρι ο ένας, δεκάρι ο άλλος, ήταν ένας από τους λόγους που η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να είναι αποτελεσματική μπροστά όταν είχε κατοχή μπάλας. Αγωνίστηκε με τριάδα στην άμυνα η Ανόρθωση και μπορεί να της βγήκε στο πρώτο ημίχρονο που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως την ίδια ώρα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει. Βλέπουμε στο γράφημα ότι σε όλη τη δεξιά πλευρά επιθετικά δεν μπόρεσε να ανεβάσει παίχτες η Ανόρθωση και να γίνει επίνδυνη. Αν για παράδειγμα δούμε το σχετικό γράφημα για το εκτός έδρας παιγνίδι με την ΑΕΛ, άσχετα αν δεν κέρδισε η Ανόρθωση, βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις θέσεις των παιχτών, τις αποστάσεις που είχαν και την ισορροπία στις γραμμές.

Εκτός με Ομόνοια

Και εδώ βλεπουμε μία Ανόρθωση που δεν απλώθηκε σωστά στο γήπεδο. Για παράδειγμα, ο δεξιός ακραίος επιθετικός της ομάδας, Νίκος Καλτσάς (20), κινήθηκε περίπου στους ίδιους χώρους με τον δεξί ακραίο αμυντικό (3) Γιώργο Γκαλίτσιο! Αυτό σημαίνει ότι ο Καλτσάς αναλώθηκε περισσότερο στο παιγνίδι όπως βοηθάει ανασταλτικά παρά να ανέβει μέτρα στο γήπεδο και να γίνει επικίνδυνος στην αντίπαλη άμυνα. Μπορεί σε αυτό το παιγνίδι να έχει περισσότερους παίχτες πάνω από τη σέντρα η Ανόρθωση σε σχέση με ΑΕΚ και Απόλλωνα, αλλά σημαντικό ρόλο για αυτό είχαν τα ανεβάσματα στο δεύτερο μισό της επανάληψης όπου κινήθηκε πιο μπροστά η Ανόρθωση για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, χωρίς όμως η αλήθεια να δημιουργήσει φάσεις μέσα από οργανωμένο ποδόσφαιρο. Παρατηρούμε επίσης τη διαφορά στους χώρους που κινήθηκε ο Ντούρις (18) στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με τον Κατσαράβα (9) όπου ο Γεωργιανός αγωνίστηκε πιο ψηλά με τον Τιμούρ να θέλει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ

Και στα στατιστικά για τα σουτ βλέπουμε σημαντικές διαφορές μεταξύ των εντός έδρας και εκτός έδρας ντέρμπι. Συγκεκριμένα, στα τέσσερα εντός έδρας ντέρμπι η Ανόρθωση είχε 48 σουτ έναντι 30 στα εκτός έδρας παιγνίδια.

Από τα 48 σουτ εντός έδρας, τα 18 ήταν στο στόχο με την Ανόρθωση να πετυχαίνει 6 τέρματα, ενώ 9 σουτ μπλοκαρίστηκαν από αντιπάλους.

Στα 30 σουτ εκτός έδρας, τα 11 ήταν στο στόχο με την Ανόρθωση να πετυχαίνει δύο τέρματα, ενώ 11 σουτ μπλοκαρίστηκαν από αντιπάλους. Αυτό είναι δείγμα του γεγονότος ότι στα εκτός έδρας παιγνίδια τα σουτ ήταν από χειρότερες προϋποθέσεις, όπως θα διαβάσετε πιο κάτω.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι το σημείο στο οποίο είχαν τα σουτ οι παίχτες της Ανόρθωσης. Όπως θα δείτε στους πιο κάτω πίνακες, στα εντός έδρας ντέρμπι 23 από τα 48 σουτ έγιναν στο σημείο μεταξύ γραμμών της μικρής και μεγάλης περιοχής. Αντίστοιχα, αυτός ο αριθμός για τα εκτός ήταν μόλις 8. Αυτό σημαίνει ότι εντός έδρας υπήρχαν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για τέρμα σε σχέση με εκτός έδρας.

Αυτό φαίνεται και από το ακόλουθο νούμερο. Στα εντός έδρας παιγνίδια, τα σουτ έξω από την περιοχή ήταν 18 από τα συνολικά 28. Στα εκτός έδρας, το νούμερο αυτό ήταν 16 από τα 30 σουτ.

Και αυτό δείχνει ότι τα σουτ έγιναν υπό χειρότερες προϋποθέσεις και όπως σας γράψαμε πιο πάνω, τα 11 από τα 30 συνολικά σουτ εκτός έδρας μπλοκαρίστηκαν από αντιπάλους πριν πάνε προς την αντίπαλη εστία.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΠΑΛΑΣ

Στους πιο κάτω πίνακες, θα δείτε και τη διαφορά στα μέτρα στο γήπεδο όπου η Ανόρθωση έπαιρνε κατοχή μπάλας είτε από κλεψίματα είτε από λάθη αντιπάλου.

Στον πρώτο πίνακα, είναι τα νούμερα για τα τέσσερα εντός έδρας ντέρμπι. Όπως θα δείτε, η Ανόρθωση είχε 32,2% ανάρτηση μπάλας στο επιθετικό τρίτο, όταν στα τέσσερα εκτός έδρας ντέρμπι είχε μόλις 23,1%!

Ανάκτηση μπάλας στα ντέρμπι εντός

Ακόμη και στη μέση του γηπέδου υπάρχει μείωση στα εκτός έδρας ντέρμπι. Συγκεκριμένα, εντός έδρας στη μεσαία γραμμή το ποσοστό ανάκτησης μπάλας είναι στο 37,9% και στα εκτός έδρας ντέρμπι, στο 33%.

Ανάκτηση μπάλας στα ντέρμπι εκτός

Αυτά τα νούμερα φανερώνουν το πόσο σημαντικό για ανάκτηση μπάλας είχε το γεγονός ότι η Ανόρθωση εντός έδρας κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Και ένα μεγάλο ποσοστό τερμάτων επιτυγχάνεται από κλέψιμο μπάλας ψηλά όταν η αντίπαλη άμυνα είναι αποδιοργανωμένη. Είναι κάτι που δεν είδαμε στα εκτός έδρας ντέρμπι από την Ανόρθωση φέτος λόγω του πόσο χαμηλά αμυνόταν.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Άλλο ένα στατιστικό που έχει τη δική του σημασία είναι οι χώροι στον αγωνιστικό χώρο όπου οι παίχτες την Ανόρθωσης πήγαν στο ένα προς ένα με αντιπάλους τους.

Όπως θα δούμε και στους πιο κάτω πίνακες, στα εντός έδρας ντέρμπι το ποσοστό αυτών των μονομαχιών στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό στα εκτός έδρας ντέρμπι.

Πάμε λοιπόν να δούμε τους αριθμούς. Στα εντός έδρας παιγνίδια, από το ένα προς ένα των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης όταν κρατούσαν μπάλα, ποσοστό 52,7% έγινε στο επιθετικό τρίτο.

Επιθετικές μονομαχίες στα εντός έδρας ντέρμπι

Στα εκτός έδρας ντέρμπι, αυτό το ποσοστό πέφτει στο 42,9%. Βλέπουμε δηλαδή μία σημαντική διαφορά που ανέρχεται στο 10% περίπου.

Επιθετικές μονομαχίες στα εντός έδρας ντέρμπι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με πράσινο χρώμα είναι το ποσοστό κερδισμένων μονομαχιών και με κόκκινο των χαμένων μονομαχιών. Με γκρι χρώμα είναι μονομαχίες για κατοχή μπάλας στην οποία δεν κέρδισε την κατοχή κάποιος από τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές.

Είναι και αυτό δείγμα του γεγονότος ότι στα εντός έδρας ντέρμπι η Ανόρθωση αγωνίζεται πιο ψηλά με τους παίχτες της ομάδας να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο σε σχέση με τα εκτός έδρας ντέρμπι.

Αυτό έρχεται και σε συνάρτηση με τα στατιστικά ανάκτησης μπάλας που αναφέραμε πιο πάνω. Πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας στο αντίπαλο τρίτο δίνει περισσότερες ευκαιρίες για ένα προς ένα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.

Τελευταία Νεα

Advertisement
ΟΜΑΔΑ Α Ν Ι Η Β
A'ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΕΛ34226672
ΑΕΚ34218571
ΟΜΟΝΟΙΑ34198765
ΑΡΗΣ341941161
ΠΑΦΟΣ341861060
ΑΝΟΡΘΩΣΗ341571252
Β'ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ3716111059
ΑΕΛ 371481550
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ381381747
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ3812111547
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ371091839
ΔΟΞΑ37942431
ΟΘΕΛΛΟΣ37692227
AEZ372112417
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Newtork